Доделени новогодишни пакетчиња за најмалите

ЈП Билјанини Извори во новогодишна посета на децата со посебни потреби од ОУ СВ.Климент Охридски и децата кои се згрижени во дневниот центар Добротољубие во црквата Св. Ѓорѓија. На сите дечиња ЈП Билјанини Извори им подари новогодишни пакетчиња и им посака се најубаво во наредната година.По претходен договор со одговорните лица децата од Дневниот центар Зраци пакетчињата ќе ги добијат на Василица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *