Завршија натпреварите по групи на Баскет лигата

Со натпреварите од четвртото и петтото коло од Баскет лигата 3×3 натпреварите по групи се завршија. Наредната недела 28. 10. со почеток од 19:30 часот ќе се одиграат четвртфиналните натпревари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *