За Божиќ бесплатни паркинзи

Почитувани,

ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека ден 07. 01. 2023 (сабота) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е бесплатен за сите нејзини корисници. ЈП “Билјанини Извори” се приклучува во одбележувањето и славењето на христовото раѓање и во таа насока ја донесе оваа одлука. ЈП “Билјанини Извори” им го честита празникот на сите православни верници и им посакува многу здравје и бериќет.

За многу години,  “Христос се роди”.