Зимски подготовки на фудбалските тимови

И покрај целата ситуација СРЦ “Билјанини Извори” беше/е домаќин на многу фудбалски тимови кои одлучија во Охрид и на терените на спортскиот центар да ја темпираат формата и подготвеноста за вториот дел од фудбалската сезона 2020/2021. 👍👍👍
Фото од денешниот натпревар помеѓу ФК Охрид и ФК Ренова кој заврши со резултат 2:2. ⚽️⚽️⚽️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *