Играме и пееме за Сара

Во недела 28. 10. со почеток од 19 часот во Спортската сала “Билјанини Извори” ќе се одржи голем хуманитарен хепенинг “Играме и пееме за Сара”. Хепенингот е во организација на охридските новинари и медиуми, фолклорниот ансамбл Бисери, Lабино саунд и ЈП Билјанини Извори.
Бидете и вие дел од хуманитарниот хепенинг и на таков начин сите заедно да помогниме во брзото лекување на нашата сограѓанка Сара Настеска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *