НБА играчот на Кливленд Кавалирс Чеди Осман на подготовки во спортска сала “Билјанини Извори”

ЈП Билјанини Извори во соработка со КК Колибри организираше кошаркарско дружење со кошаркарскиот НБА играч со охридско потекло Чеди Осман.🏀👍⛹️‍♂️
Интересни НБА информации, совети, движења, закуцавања и уште поинтересни прашања од малите колибриња 💪👏💪👏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *