Нова инвестиција во С.С. Билјанини Извори

Инвестиција од сопствени средства (700,000 денари) која со години и децении беше потреба за да се заштити подлогата во спортската сала и да се подобрат условите за тренинг на кошаркарските екипи и школи.
Ова е само продолжување на планот за подобрување на условите во СРЦ Билјанини Извори кој го започнавме минатата година и кој ќе го интензивираме уште поамбициозно наредниот период.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *