Спортската сала “Билјанини Извори” повторно домаќин на женската кошарка

Од вчера на неколкудневни подготовки во Охрид се наоѓа женската кошаркарска сениорска репрезентација на Република Северна Македонија.
Охрид и Спортската Сала “Билјанини Извори” ќе се база на репрезентативките до 8 ноември кога репрезентацијата заминува за Летонија на квалификациски турнир.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *