Утре старт на турнирот во Баскет 3×3

Утре стартува вториот по ред турнир во Баскет 3×3. Утре шната програма започнува во 19 часот и ќе ни понуди две кола во двете групи и тоа:

Група А – Прво коло

Мт Интернационал – Кентерс
Ликвид – Органска Буковка
Дентал Медика – Костал 2
Слободна екипата на Нова Ривиера

Група А – Второ коло

Мт Интернационал – Ликвид
Кентерс – Органска Буковка
Дентал Медика Нова Ривиера
Слободна екипата на Костал 2

Група Б – Прво коло

Алпојо – П. Лихнида
Аквариус – Леарница
Костал 1 – Грини
Слободна екипата на НОА

Група Б – Второ коло

Алпојо – Аквариус
П. Лихнида – Леарница
Костал 1 – НОА
Слободна екипата на Грини

Влез слободен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *