post

Фудбалскиот стадион во Охрид блесна во ново руво

Фудбалскиот стадион „Атина Бојаџи“ кој е во склоп на Спортско рекреативниот центар „Билјанини Извори“ блесна во ново руво и доби нов лик, откако на единствената трибина беа наместени сини столчиња.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *