Хуманитарен настан за поддршка на нашата Сара

ЈП Билјанини Извори се приклучи кон поддршката на Охридските новинари и медиуми заедно со ФА ” Бисери ” да организираат хуманитарен настан за поддршка на 15 годишната Сара.
Ги повикуваме сите граѓани од најмало до најголемо да бидат дел од неделните активности и на таков начин заедно да и помогнеме на фамилијата Настески во овие тешки моменти за нив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *