5 и 6 коло од турнирот во Баскет 3×3

Вчера на турнирот во Баскет 3×3 се одиграа 5 и 6 коло.
Се постигнаа следните резултати:

5 коло
Група А
МТ Интернационал – Костал 2 0:15
Кентерс – Дента Медика 9:15
Органска буковка – Нова Ривиера 4:16
Слободна екипата на Ликвид
Група Б
Алпојо – Грини 15 : 12
П. Лихнида – Костал 1 15 :12
Леарница – НОА 5 : 15
Слободна екипата на Аквариус

6 коло
Група А
МТ Интернационал – Нова Ривиера 0:15
Ликвид – Дента Медика 15:6
Органска Буковка – Костал 2 15:10
Слободна екипата на Кентерс
Група Б
Алпојо – НОА 15:13
Аквариус – Костал 1 5:15
Леарница – Грини 4:15
Слободна екипата на П. Лихнида

Денес (03.11) на распоред е седмото коло и четвртфиналните натпревари. Натпреварите почнуваат од 18 часот а по групи се среќаваат :
7 коло
Група А
Кентерс – Нова Ривиера
Ликвид – Костал 2
Органска Буковка – Дента Медика
Слободна екипата на МТ Интернационал
Група Б
П. Лихнида – НОА
Аквариус – Грини
Леарница – Костал 1
Слободна екипата на Алпојо