ОТВОРЕН БАЗЕН

Работно време
09 – 20 часот
Школи за пливање и ватерполо
09 – 12 и 18 – 20 часот
Термин за рекреативци
12 – 18 часот
Влез за рекреативци 60 денари
За дополнителни информации обратите се на следниот број на телефон 078 313 599