ЗАТВОРЕНИ терени

Спортската сала Билјанини Извори е отворена во 1999 година, подлогата е висококвалитетен паркет, со вкупен капацитет од 2500 седишта. Во неа се организирале многу спортски активности како Европско првенство во ракомет за жени, младинско Европско првенство во кошарка за мажи, Балканско првенство во бадмингтон, Балканско првенство во карате и уште многу спортски натпревари и турнири. Исто така спортската сала е погодна и за одржување на музички концерти и културни манифестации.
За дополнителни информации Ве молиме да се обратите на следниот број на телефон 078 261 164 ( Владо ).