Активности во насока на покривање на новата трибина

Се започна со поставување на челична конструкција како дел од активностите за покривање на новата трибина при градскиот стадион “Билјанини Извори”.
Новата трибина која се гради по највисоки светски стандарди е со капацитет од 1480 седишта и е заеднички проект помеѓу Општина Охрид и Фудбалска Федерација на Република Северна Македонија.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *