Бесплатен паркинг по повод Велигден

Почитувани,
ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека ден 02. 05. 2021 (недела) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е бесплатен за сите нејзини корисници. Одлуката е донесена во име на големиот христијански празник Велигден.
ЈП Билјанини Извори им посакува на сите граѓани на Охрид, Република Северна Македонија и на сите наши иселеници од православна вероисповед добро здравје, успех во работата и благосостојба.
Нека ни е честит големиот христијански празник ! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *