Во завршна фаза новата трибина

Новата трибина на Градскиот стадион “Билјанини Извори” во финална фаза на нејзина изградба. Со поставување на столчињата се завршува делот на надворешно опремување на трибината и остануваат уште внатрешните градежни активности. За потсетување, новата трибина е со капацитет од 1480 седишта и е заеднички проект на Општина Охрид и Фудбалска федерација на Македонија.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *