Во полн ек припремите на фудбалските екипи

Фудбалските припреми (тренинг и натпревари) на многубројните фудбалски екипи од земјата и странство продолжуваат секојдневно на терените на СРЦ Билјанини Извори.
Фото од натпреварот помеѓу ФК Брегалница и тимот на ФК Генчкалемлер

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *