Во полн ек фудбалските летни припреми

Фудбалските терени на СРЦ “Билјанини Извори” до максимум искористени за подготовките на фудбалските тимови. Во овој момент Охрид и ЈП Билјанини Извори се домаќини на неколку странски и домашни фудбалски тимови, и тоа :

ФК Трајал Крушевац, Р. Србија
ФК Динамо Врање, Р. Србија
ФК Ренова
ФК Тирана, Р. Албанија
ФК Косово од Дукаџин, Р. Косово

Во деновите пред нас очекуваме уште неколку странски и домашни тимови кои Охрид и нашиот центар ги одбраа за летни припреми на нивните тимови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *