Голема акција за санирање и реконструкција на фудбалскиот градски терен

Почитувани,

ЈП Билјанини Извори започнува голема акција за реконструкција и санација на главното градско игралиште за фудбал. Се планира да се заменат околу 3000 м2 оштетен бусен (тревна подлога) со нов и на таков начин како никогаш до сега да се подобрат условите за одигрување на фудбалските натпревари. Реконструкцијата ќе трае до 1 мај така што ја известуваме јавноста дека до тој датум градскиот стадион “Билјанини Извори” ќе биде затворен за користење од страна на фудбалските екипи и школи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *