Донација на храна за социјалните семејства во Охрид

Активностите на ЈП Билјанини Извори по повод новогодинешните и божиќните празници а во насока на поддршка на ранливите категории на граѓани продолжи денес со донацијата со храна за социјалните семејства. Оваа активност се реализира со поддршка на пекара Феникс, Жито Леб и слаткарница Палма за што искрено им благодариме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *