Зимски фудбалски припреми

Стартот на зимските фудбалски припреми за нас како домаќини повеќе од одличен. 😉😉😉😉Дел од македонските тимови веќе ги завршија припремите дел заедно со гостите од Косово, Србија, Албанија се тука или доаѓаат во наредните денови. 💪💪💪ЈП “Билјанини Извори” на сите тимови им посакува успешни зимски припреми и многу успех во пролетниот дел на фудбалската сезона. 👍⚽️👍⚽️👍⚽️#ЈПБилјаниниИзвори#СРЦБилјаниниИзвори#ОпштинаОхрид#Фудбал#СпортскиТуризам#Спорт