Инфраструктурни активности во СРЦ “Билјанини Извори”

Со доаѓањето на пролетта се интензивираат активностите за подобрување на условите на спортската инфраструктураа. Денес, со поддршка на Општина Охрид и Кирил Пецаков – Градоначалник на Општина Охрид започнавме со неколку инфраструктурни активности со кои ќе овозможиме подобри услови за сите корисници на помошниот терен со вештачка трева како и реконструкција на фудбалското игралиште во склоп на поранешната касарна. 👍👍👍