Нова трибина на градскиот стадион “Билјанини Извори”

Градоначалникот Константин Георгиески и претседателот на ФФМ Муамед Сејдини, денес, потпишаа меморандум за соработка. Во рамки на меморандумот е опфатен проектот за изградба на новата трибина на стадионот „Билјанини извори“ со кој ние стопанисуваме.
Градскиот стадион “Билјанини Извори” конечно ќе го добие заслужениот изглед на задоволство на сите фудбалски и атлетски школи, клубови и секако федерации. Ние сме убедени дека оваа спортска инвестиција дополнително ќе ни помогне во уште поголемиот развој на спортскиот туризам преку одржување на многубројни меѓународни спортски настани како и преку зголемувањето на бројот на корисници на услугите на градскиот стадион во текот на целата година.
ЈП Билјанини Извори им се заблагодарува на Општина Охрид и ФФМ за поддршката во развојот на спортската инфраструктура со која ние како претпријатие стопанисуваме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *