Отчетност пред јавноста на директорката Гордана Јованоска

Како што е редот, при домаќинското и отчетно работење, посебно кога извршувате јавна функција, денес по повод едногодишното раководење на новиот тим на ЈП “Билјанини Извори” предводен од директорката Гордана Јованоска на прес конференција пред целата јавност беа изнесени сите факти, податоци и активности кои се постигнати и реализирани во изминатата година.
Продолжуваме напред !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *