Се е спремно за фудбалските екипи

ЈП Билјанини Извори (градски стадион и помошен терен со вештачка трева) подготвени за престојната 2019 зимско-припремна фудбалска сезона.
Градски стадион
– природна трева
– 100/65 метри
Помошен терен
– вештачка трева
– 105/68

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *