Традиционално доделување на новогодишни пакетчиња

ЈП “Билјанини Извори” во соработка со Супермаркети “Миса” и Фото “Рекс” во друштво со Дедо Мраз во традиционална новогодишна посета на децата со посебни потреби од ОУ СВ.Климент Охридски, децата од Дневниот центар “Зраци” и децата кои се згрижени во дневниот центар Добротољубие во црквата Св. Ѓорѓија. На сите дечиња ЈП “Билјанини Извори” и Дедо Мраз им подарија новогодишни пакетчиња и им посакаа Среќна нова година и Среќни божични празници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *