Трето и четврто коло од турнирот во Баскет 3×3

Третото и четвртото коло во Баскет турнирот 3×3 се позади нас. Ни претстојат петто и шесто коло кои ќе се одиграат на 02. 11. 2019 (сабота) и седмо коло и четвртфиналните натпревари кои ќе се доиграат на 03. 11. 2019 (недела). Натпреварите во сабота ќе стартуваат во 19 часот додека за недела распоредот и времетоза одигрување дополнително ќе се соопштат.
Резултатите, табелите по групи и распоредот по натпревари за петто и шесто коло ви се објавени во долуприкачениот документ.
Како и до сега така и во сабота и недела ве очекуваме да сте со нас и да ги проследиме интересните натпревари од турнирот во Баскет 3×3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *