ФК Ренова на припреми во Охрид

ФК “Ренова” традиционално во Охрид на подготовки за претстојната пролетна полусезона ⚽⚽⚽Тетовчаните од денес до 1 февруари ќе тренираат и играат подготвителни натпревари на терените на СРЦ “Билјанини Извори”. 👍👍👍👍👍