ФК Црвена Звезда на припреми во Охрид

Добредојде за FK Crvena zvezda😃. Од денес до крај на месецов подмладокот (младинска и пионерска категорија) на белградскиот фудбалски клуб ќе е на подготовки во Охрид. За време на зимските подготовки тимовите ќе изиграат и неколку припремни пријателски натпревари со соодветните категории на нашите фудбалски второлигаши. ⚽⚽⚽

#СРЦБилјаниниИзвори#Охрид#СпортскиТуризам#Фудбал