ОТВОРЕН БАЗЕН

Работно време
09 – 20 часот
Школи за пливање и ватерполо
09 – 13 и 17 – 19 часот
Термин за рекреативци
13 – 19 часот
Влез за рекреативци 100 денари
За дополнителни информации обратите се на следниот број на телефон 078 313 599