Балканско првенство во бадмингтон за сениори-ветерани

Од 30 до 02 09 во Спортската сала Билјанини Извори се одржа Балканското првенство во бадмингтон за сениори- ветерани. Првенството е во организација на Бадмингтон федерацијата на Македонија и на наго учествуваа повеќе од 100 бадмингтон ветерани од 10 дежави од Балканот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *