Бесплатен паркинг за Водици

ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека ден 19. 01. 2022 (среда) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е бесплатен за сите нејзини корисници. Одлуката е донесена во име на големиот верски празник Богојавление-Водици и на таков начин, на симболичен начин, ЈП “Билјанини Извори” се приклучува во одбележувањето на истиот. 

За многу години!