Спортската сала спремна за новата натпреварувачка сезона

Почитувани,

ЈП Билјанини Извори во изминатите две недели во рамките на своите можности се посвети кон подобрување на условите кои ги нуди Спортската сала “Билјанини Извори” се со цел да овозможи достоинствени услови за тренинг, натпреварување и рекреација за сите клубови, федерации и рекреативци.
Санацијата на паркетот, новата записничка маса, новите мрежи за головите за ракомет и мал фудбал, освежувањето на боите на паркетот и sидовите покрај теренот се само дел од активностите кои беа реализирани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *