Спортски игри на LUKOIL Македонија

Спортско рекреативниот центар “Билјанини Извори” и Охрид домаќини на спортските тим билдинг игри на LUKOIL Macedonia. 👏👏👏👏
Околу 200 Учесници од неколку држави каде LUKOIL има свои претставништва, Бугарија, Србија, Црна Гора, Хрватска и Македонија се дел од спортските игри. Тимовите ќе се натпреваруваат во неколку спортови и тоа фудбал, кошарка, одбојка, пинг понг, пикадо и народна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *