ЈП “Билјанини Извори” дел од кампањата за ретките болести

И ние дел од кампањата и активностите со кои се одбележува месец февруари како месец на ретките болести. Во таа чест Спортската сала “Билјанини Извори” до денот на ретките болести 28 февруари ќе биде осветлена во боите на ретките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *