ЈП Билјанини Извори на спортски синдикални игри

ЈП Билјанини Извори учествуваше на спортски синдикални игри на СУТКОЗ и имаше успешно спортско промовирање на претпријатието. Игрите се завршија со едно прво место во кошарка жени и едно трето место во пикадо жени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *