Зимски фудбалски припреми

Стартот на зимските фудбалски припреми за нас како домаќини повеќе од одличен. 😉😉😉😉Дел од македонските тимови веќе ги завршија припремите дел заедно со гостите од Косово, Србија, Албанија се тука или доаѓаат во наредните денови. 💪💪💪ЈП “Билјанини Извори” на сите тимови им посакува успешни зимски припреми и многу успех во пролетниот дел на фудбалската сезона. 👍⚽️👍⚽️👍⚽️#ЈПБилјаниниИзвори#СРЦБилјаниниИзвори#ОпштинаОхрид#Фудбал#СпортскиТуризам#Спорт

За Божиќ бесплатни паркинзи

Почитувани,

ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека ден 07. 01. 2023 (сабота) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е бесплатен за сите нејзини корисници. ЈП “Билјанини Извори” се приклучува во одбележувањето и славењето на христовото раѓање и во таа насока ја донесе оваа одлука. ЈП “Билјанини Извори” им го честита празникот на сите православни верници и им посакува многу здравје и бериќет.

За многу години,  “Христос се роди”.